Menu

Kite

Göteborg

Pustervik
söndag, 19 maj 2019 kl:19:00

Kite består av Nicklas Stenemo och Christian Berg och har sedan debuten 2008 kallats Sveriges bäst bevarade pop-hemlighet. Senaste och sjätte EP:n med logiska titeln ”VI” släpptes 2015 och fick ett fantastiskt fint mottagande av kritiker och av publiken under den utsålda vårturnén.
Kite har alltid gått sin egen väg och arbetat efter sina egna koncept och idéer, att endast släppa EPs och inte det klassiska singel/album-formatet är ett exempel ett annat är att de tackar nej till saker som andra band bara skulle kunna drömma om för att nå framgång.
Live så öppnar Kite upp till deras värld och konsertrecensionerna har har minst sagt varit strålande, Dagens Nyheter kallade dem ”det bästa man kan uppleva live” och gav dem högsta betyg.


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

söndag, 19 maj 2019 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad