Menu

Junior Brielle

Göteborg

Pustervik
lördag, 13 april 2019 kl:21:00

Pustervik presenterar
Junior Brielle
Pustervik
Datum: Lördag 13 april 2019
Biljettpris ordinarie: 225 + service
Åldersgräns: 18 år
Entré från: 21.00
Konsertlokal öppnar: 21.00
På scen: 22.00


Året har knappt börjat och redan har bröderna varit nominerade till en Grammis som Årets nykomling, uppträtt på samma Grammisgala, mottagit GAFFA-priset för Årets genombrott och sedan tidigare är de klara för den hypade megafestivalen Lollapalooza. I mars släpps debutalbumet och redan har betygsmätarna gått i taket över nya nattklubbshymnen "Fem i fem".


2018 var ett otroligt år för bröderna från Brunflo. “Årets debut” sa Fredrik Strage i Nyhetsmorgon, P3 utsåg dem till “Framtidens artist”. Singlarna “VM 94” och “Love” parkerade sig stadigt på radions listor och Spotifys mest prestigefyllda spellistor. Vi såg duon på DN Kulturs framsida och legendariska sport-journalisten Mats Nyström läste upp en krönika till bröderna i P3:s populära morgonprogram. Allt detta på mindre än ett år sedan debut-EPn “Blod”.


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

lördag, 13 april 2019 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

225

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad