Menu

Mac DeMarco

Göteborg

Pustervik
tisdag, 2 juli 2019 kl:19:00

Woody West & Luger Presenterar:
Mac DeMarco
Pustervik
Datum: 2 juli 2019
Biljettpris ordinarie: 320 + service
Åldersgräns: 18 år
Entré från: 19.00
Konsertlokal öppnar: 19.00
På scen: 20.00


Mac DeMarco är indievärldens mest älskvärde knasboll. Dels för att Mac DeMarco är välsignad med den mest avväpnande, naturliga charm man tänka sig men framförallt för att musiken är väldigt, väldigt bra. Just kontrasten mellan hans lågmälda, innerliga musikaliska uttryck och hans oförutsägbara, nonchalanta slacker-persona är kanske det mest paradoxala i framgångssagan Mac DeMarco. För medan Mac ger intrycket av att inte bry sig, så förmedlar musiken det motsatta. Den är välgjord, tillbakalutad och drömsk; Den är innerlig, inbjudande och landar i det mjuka gränsland mellan rock och soul som en gång Orange Juice eller Harry Nilsson gjorde till sitt.


2017 släppte Mac DeMarco sitt senaste album This Old Dog, sedvanligt fyllt med trumloopar, svajarmsgitarrer och klockrena melodier. Nu är det dags för kanadensaren att släppa ny musik! I dag släpptes den nya singeln Nobody, och i samband med detta står det även klart att Mac DeMarco släpper ett nytt album inom kort. I juli kommer den oförskämt oemotståndlige kanadensaren till Sverige för att ge två konserter – 2 juli på Pustervik i Göteborg och 3 juli på Münchenbryggeriet Stockholm. Förbered er på att inte vara förberedda.


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

tisdag, 2 juli 2019 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

320

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad