Menu

Lamix X Icekiid (DK)

Göteborg

Pustervik
fredag, 19 april 2019 kl:22:00

YIC Entertainment presenterar: LAMIX x ICEKIID (DK)
Lamix har på egen hand lyckats bygga en stark fanbase och efter att förra året ha kammat hem P3 Guld-titeln ”Framtidens artist” ligger världen för hans fötter. Under det gångna året har Lamix hunnit dela med sig av flertalet singlar som alla cementerar hans position som en av våra mest spännande urbana artister.


ICEKIID som är en utav dom främsta rapparna i Danmark, kommer för sitt första gång uppträda live i Pustervik, Göteborg med låtar såsom ‘’Blondiner & Brunetter’’, ‘’GULDDANS’’ och mycket mer. Han har haft sin fanbase grundlagd i Danmark, men har med sin tid som rappare även nått ut till Sverige, där han omfattas fler av sina lyssnare, samt i resterande delar av skandinavien.


För att ge er det bästa urvalet utav Hip Hop, RnB, afrobeat & dancehall har vi bjudit in DJ Alfa som kommer bjuda på energin för kvällen! Missa ej och säkra era förköpsbiljetter på Tickster.


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

fredag, 19 april 2019 kl: 22:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad