Menu

King Khan & The Shrines

Göteborg

Pustervik
lördag, 12 oktober 2019 kl:21:00

Woody West Lördagsklubb presenterar
King Khan & The Shrines
Pustervik
Datum: Lördag 12 oktober 2019
Biljettpris ordinarie: 180 + service
Åldersgräns: 18 år
Entré från: 21.00
Konsertlokal öppnar: 21.00
På scen: 22.00


Mytomspunna King Khan & The Shrines är tillbaka för ännu en vildsint och dansant lördagskväll av explosiv vansinnes-60’soul ,stökig galenskaps-garagerock, och psychedelisk adrenalin-R’n’B.


King Khan, bandets spirituella guru, frontman och överste uppviglare är ett musikaliskt kultfenomen som med en manisk scenshow och frenetisk närvaro frälst fans av allt från punk och garagerock till soul och 60’s R’n’B i över 10 år av skivsläpp, turnéer och galna spelningar.


Likt en Wilson Pickett backad av 13th Floor Elevators är King Khan & The Shrines ett av de mest legendariska livebanden på undergroundscenen idag.


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

lördag, 12 oktober 2019 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

180

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad