Menu

Den Svenska Björnstammen

Göteborg

Pustervik
lördag, 31 augusti 2019 kl:19:00

I slutet av sommaren beger sig Den svenska björnstammen ut på sin kortaste turné hittills.


Turnén som går under namnet “Höstkanten” kommer att äga rum vid den exakta brytpunkten mellan sommar och höst.
Nytt för denna gång (förutom massa nya låtar) är att Mattias Göransson kommer vara tillbaka på scen. Det här blir den första, sista och enda chansen 2019 att se björnstammen spela på sitt rykande färska, och av p4 kritikerrosade album Iskanten.


Så hoppa in på närmaste internet och köp biljetter!!
Ses i sommar/höst!


“På det här albumet skapar de en innerlighet och känsla i texterna som ger en annan slags gemenskap och det är kanske bland det finaste som går att höra just nu i svensk musik.”
P4 - Sveriges radio


Den svenska björnstammen slog igenom 2011 med låten “Vart jag mig i världen vänder” och albumet “Ett fel närmare rätt” (2012). Bandet fick ta emot priser som “bästa nykomling” och “årets låt” på P3 Guld, samt aftonbladets livepris rockbjörnen som “årets svenska grupp”. 2014 kom uppföljaren “I förhållande till” och 2015 kom bandets tredje album “Country” med singeln “Förlåta eller svika” som sålde platinum. Totalt har bandet över 100 miljoner streams på spotify.


Iskanten släpptes 10 maj, förutom på streamingtjänster så släpptes albumet på en egentillverkad trälåda.
Det hittills enda kända sättet att få tag på lådan är via seger i det egentillverkade spelet “krocka inte".


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

lördag, 31 augusti 2019 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad