Menu

Millencolin

Göteborg

Pustervik
fredag, 6 december 2019 kl:21:00

Pustervik presenterar
Millencolin
Fredag 6 december 2019
Biljettpris: 300 + service
Åldersgräns: 20 år (18 år)
Konsertlokal öppnar: 21.00
På scen: ca 22:00


PUNKLEGENDERNA MILLENCOLIN TAR SOS WORLD TOUR TILL SVERIGE I HÖST
Millencolin är en av våra största rockexporter och kan i år triumfera med sitt nionde album. I sommar gör bandet ett fåtal konserter i Sverige och nu kan vi äntligen berätta att det blir mer av det goda. I slutet av 2019 kommer svenska folket få återuppleva förstklassig punk när Millencolin rundar av året med en höstturné.


Biljetter släpps den 24/5 klockan 10:00


I februari släppte Örebrokvartetten albumet ”SOS”, en mognare platta med mörkare texter om den verklighet vi lever i. Under nästan tre decennier har Millencolin gett oss trallvänlig punk som fått konsertlokaler över hela världen att gunga. Den senaste albumet är ett starkt tillskott till bandets annars imponerande katalog.


I sommar tar Millencolin den nya plattan på turné runt Europa och Nordamerika med knappt en handfull stopp på hemmaplan, däribland som förband till Dropkick Murphys i Malmö i juni. I höst och vinter kommer en ny chans att se punklegenderna när SOS World Tour intar norden och Sverige.


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

fredag, 6 december 2019 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

300

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad