Menu

Jah Cure

Göteborg

Pustervik
torsdag, 27 juni 2019 kl:21:00

Linkup Booking & Axxionpack presenterar
Jah Cure
Pustervik
Datum: Torsdag 27 Juni 2019
Biljettpris ordinarie: 350 + service
Åldersgräns: 18 år
Entré från: 21.00
Konsertlokal öppnar: 21.00
På scen: ca 23.00


JAH CURE (JAM)


I SLUTET AV JUNI KOMMER VÄRLDSSTJÄRNAN TILL GÖTEBORG!


Den 27 juni kommer Jah Cure (JAM) till Pustervik för att leverera en oförglömlig show. ”The worldsinger" har gjort sig känd över hela världen genom monsterhits som "Love Is", "Longing For" och "True Reflections".


Hans genombrott kom i slutet av 90-talet med singeln "King in this Jungle”, en duett med med Sizzla som producerades av Beres Hammond. Redan från dag ett har han hänfört sin publik med sina texter och sin skönsång.


Genom åren har Jah Cure släppt flera fullängdsalbum, samarbetat med de största inom genren och det senaste året har han varit mer produktiv än någonsin! Bara under 2019 har han släppt tunga singlar som ”Marijuana” med Damian Marley, ”So Cold”, ”True Love”, ”Pretty Face”, ”Can´t Have You” och ”Eyes Red”.


Det är mer än sju år sedan Jah Cure var i Göteborg senast, nu kommer han äntligen tillbaka! Förvänta dig en oförglömlig kväll med hans stora klassiker blandat med de senaste släppen. Missa inte showen med Jah Cure: The King of Lovers Rock and Roots Reggae!


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

torsdag, 27 juni 2019 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad