Menu

The Aristocrats

Göteborg

Pustervik
onsdag, 27 november 2019 kl:19:00

The Aristocrates med fenomenale gitarristen Guthrie Govan i spetsen kommer till Göteborg i höst!


De senaste åtta åren har The Aristocrates släppt kritikerhyllade album, turnerat världen över och etablerat sig som ett av de mest originella, uppfriskande respektlösa och häpnadsväckande rock-fusion-akterna just nu. Alla som sett dem live kan vittna om ett band som levererar en äkta anda och ingivelse där allt kan hända på scen.


Guthrie Govan tillsammans med bassisten Bryan Beller och trummisen Marco Minnemann uppträdde ihop av en slump, men med så starkt publikmottagande att trion mer eller mindre på stående fot bestämde sig för att bilda ett band. Därefter gick det undan och suget efter den nya supertrion var genast enormt.


Sammantaget har dessa gentlemän gedigen erfarenhet bakom sig, turnéer och musicerande med artister som Steven Wilson, Steve Vai, Joe Satriani och Steve Hackett för att nämna några.


I sommar släpper The Aristocrates sitt fjärde studioalbum och vi ser fram mot att spisa både nytt och gammalt material på Pustervik i november!


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

onsdag, 27 november 2019 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

325

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad