Menu

Indie Nights Live

Göteborg

Pustervik
fredag, 24 januari 2020 kl:21:00

Tinsel presenterar
Indie Nights Live
Pustervik
Datum: Fredag 24 januari 2020
Biljettpris ordinarie: 150 + service
Åldersgräns: 18 år
Entré från: 21.00
Konsertlokal öppnar: 21.00
På scen:


Den 24 januari 2020 slår Pustervik i Göteborg upp dörrarna till Indie Nights Live för första gången. Det blir en helkväll med livemusik i centrum med fokus på några av landets bästa indieband. Indie Nights Live sätter spotlighten på akter som går sin egen väg för att skapa den musiken som kommer ifrån dem själva. På scen: Amaunet, West Kust & Skuldpadda!


Den kommersiella musiken dominerar bara mer och mer och det är mycket musik som inte kommer med på Spotifys topplistor. Indie Nights Lives primära uppgift är att se till att musik som vi känner borde ha en scen, ska få en scen och en plattform att göra sig hörd på.


Under kvällen kommer tre handplockade band och artister uppträda och Pontus Robertson står bakom DJ-båset för att bidra med ytterligare stämning och härlig musik. Akterna kommer att variera från mer etablerade till mindre som är i början av sina karriärer. Ett av de främsta målen med konceptet är att band och artister som är i startblocken av sin karriär ska få en större scen att stå på och samtidigt berika Göteborgs kulturliv med indiemusik från hela landet.


Indie Nights Live den 24 januari arrangeras på Pustervik tillsammans med bokningsbolaget Tinsel Music i samarbete med Blackbird Artists. Med Tinsels expertis inom genren och Pusterviks resurser i Göteborg är målet att skapa helkväll som lyfter upp indiemusiken tillsammans med Göteborgs lokalbefolkning och skapa en fantastisk stämning i indiemusikens anda.


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

fredag, 24 januari 2020 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad