Menu

Monster Magnet

Göteborg

Pustervik
tisdag, 28 januari 2020 kl:19:00

Live Nation & KB West Presenterar:
Monster Magnet
Pustervik
Datum: 28 Januari 2020
Biljettpris ordinarie: 350 + service
Åldersgräns: 18 år
Entré från: 19.00
Konsertlokal öppnar: 19.00
På scen: 20.00


MONSTER MAGNET TILL SVERIGE FÖR TVÅ KONSERTER I JANUARI!


Sverige-favoriterna från New Jersey återvänder! Tyvärr blev bandets planerade sommarturné inställd av medicinska skäl. Men nu är bandet tillbaks och det är äntligen dags för Monster Magnet i Sverige igen! Ledda av karismatiska Dave Wyndorf lär det bli två magiska vinterkvällar: 28 januari på Pustervik i Göteborg och 29 januari på KB i Malmö!


Biljetter släpps fredag 11 oktober kl. 10.00via livenation.se


Låtarna "Powertrip" och "Space Lord" förändrade musikvärlden för alltid. New Jersey-bandet Monster Magnet blev snabbt något av frontfigurer för "stoner rock" och tog en hel värld med storm, en värld som bandet ständigt turnerar runt i alla dess hörn - än idag.


De har spelat live med storheter som Aerosmith, Metallica, Rob Zombie, Hole och Marilyn Manson genom åren. Men det är på egna ben som Monster Magnet står allra starkast. Just i Sverige har bandet en extra stark fanbase - och de två vinterkonserterna är extremt efterlängtade av alla dedikerade fans i landet!


Ses i januari!


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

tisdag, 28 januari 2020 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad