Menu

MoStack

Göteborg

Pustervik
onsdag, 26 februari 2020 kl:20:00

YIC Entertainment i samarbete med Luger presenterar
MoStack [UK]
Datum: Onsdag 26 Februari 2020
Biljettpris ordinarie: 250 kr + service
Dörrar: 20.00
Åldersgräns: 18 år


MoStack heter egentligen Montell Daley och är hemmahörande i Norra London. Efter att ha skiftat fokus från att göra musik om gatorna han växte upp på, till djupare personliga frågor och bredare samhällsfrågor har karriären tagit raketfart. Utöver sina egna släpp – bland annat 2017 års hyllade mixtape High Street Kid – har han även landat betydande gästspots på låtar som Steel Banglez Fashion Week och Daves No Words. Tidigare i år släpptes debutalbumet Stacko som gästas av bland andra Stormzy, Dave, J Hus och Fredo, och gick direkt in som nummer tre på albumlistan i UK.


Nu kan vi meddela att MoStack återvänder till Sverige för två spelningar i vår – 25 februari på Fryshuset i Stockholm och 26 februari på Pustervik i Göteborg


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

onsdag, 26 februari 2020 kl: 20:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad