Menu

Vasas Flora & Fauna

Göteborg

Pustervik
lördag, 24 april 2021 kl:19:00

Pustervik & Klubb Instant presenterar
Vasas Flora & Fauna
Datum: OBS Ytterligare Nytt datum lördag 24 april 2021
Biljettpris ordinarie: 225 + service
Dörrar: 19.00
På scen: ca 20.00
Åldersgräns: 18 år


Vasas flora och fauna släpper nytt och spelar live i vår


Ständigt i rörelse och alltid lika säregna Vasas flora och fauna är tillbaka. I ny skepnad, men med samma sedvanliga klass och känslighet – understrykt av älskvärda singeln Kajanaland som släpps 5 mars. Mattias Björkas, Daniel Ventus och Tina Kärkinen följer sedan upp med nya albumet ”Möte med skogsgardisterna” 17 april med turné 2021.


Hos Vasas flora och fauna går sorg och humor hand i hand, inte sällan i berättelser som kännetecknas av både bitterljuvt vemod och en sällsynt sorts vardagsvärme. 2015 års debutalbum “Släkt med Lotta Svärd” möttes av unisona hyllningar och utsågs till ett av årets bästa när det svenska musikåret sammanfattades. Två år senare kom den synnerligen genomarbetade uppföljaren och Österbotten-skildringen ”Veneziansk afton”, som bara förstärkte bandets position som något av det mest unika du kan uppleva just nu. Västerbottens-Kuriren skrev ”Här mejslas fina melodier fram i en egensinnig men ändå självklar, tidlös och samtidigt nyfiken, pop vars vackra och vemodiga texter letar sig in under huden” och var inte ensamma om ännu en gång kapitulera för Vasas flora och fauna.


Med albumet ”Möte med skogsgardisterna” i ryggen väntar i vår en miniturné för Vasas flora och fauna. Biljettsläpp torsdag 6 feb kl 10.00.


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

lördag, 24 april 2021 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

225

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad