Menu

Slowgold

Göteborg

Pustervik
lördag, 3 april 2021 kl:19:00

Pustervik Presenterar:
Slowgold
Pustervik
Datum: OBS Nytt datum igen! 3 april 2021
Biljettpris ordinarie: 180 + service
Åldersgräns: 18 år
Entré från: 19.00
Konsertlokal öppnar: 19.00
På scen: 20.00


Slowgolds känsloladdade hybrid av tidlös och drömsk rock, Neil Young-mangel och nervig postpunk är helt egen i sitt slag, förstärkt av att Amanda Werne inte bara förfogar över osedvanligt förhäxande röstresurser utan också är en exceptionell gitarrist. Den 21 februari släpps sjätte albumet Aska och det följs av en omfattande turné som har sin start på Storsjöteatern i Östersund 28 februari och rundas av på hemmaplan i Göteborg med en spelning på Pustervik 25 april.


Undan för undan vinner Slowgold nya fans. Publiken har på egen hand letat sig fram till bandets musik, i takt med att ryktet om deras kvaliteter och spridits från mun till mun. 2018 års album Mörkare vann en Grammis och på Aska tänjer de, med hjälp av producenten Mattias Glavå, på gränserna för sin musik och stakar ut en ny riktning framåt. Första smakprovet ”Nåt” släpps idag och av med det som fingervisning är det ett storslaget album som väntar.


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

lördag, 3 april 2021 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

180

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad