Menu

Perkele + support: Upploppet

Göteborg

Pustervik
lördag, 10 september 2022 kl:19:00

På grund av det senaste beskedet om nya restriktioner är det inte längre möjligt att genomföra spelningen med Perkele som planerat den 29 januari på Pustervik, utan den kommer att flyttas fram ytterligare. Konserten kommer nu att äga rum den 10 september 2022.
Håll i din biljett! Biljetter till de gamla datumen gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas.
Observera, sista dagen för eventuell återlösen är 25 februari. Om du önskar återköp, var vänlig kontakta Tickster.
Perkele
Support: Upploppet
Dörrar: 19.00
På scen: ca 20.00
Åldersgräns: 18 år
Svenska kungarna av punk kryddat med metal, Perkele, är redo att visa var skåpet ska stå på Pustervik 29 januari! Med sig har de dessutom Upploppet som support!
Göteborgs stoltheter Perkele bildades -93. Ett tiotal skivsläpp och hundratals spelningar senare har bandet cementerat sin plats som ett av Europas största punkband. Med senaste skivan Leaders of Tomorrow i bagaget gjorde Perkele sin USA-debut under 2019, där dom bland annat spelade på den legendariska festivalen Punk Rock Bowling i Las Vegas. Efter utsålda konserter i Berlin, Prag, London och Los Angeles kommer Perkele nu till hemmaplan för en helkväll på Pustervik!
Den felande länken mellan rock’n’roll och punk! Cymbaler flyger, strängar sprängs och stämband svider!
Upploppet utlovar totalt kaos mellan dina öron, från vänster till höger och tillbaka.
För rockigt för att kallas punk, men för punkigt för att kallas rock, denna musikkvartett avfyrar ett dånande sound som är likt en atombomb.


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

lördag, 10 september 2022 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

225

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad