Menu

Lucifer

Göteborg

Pustervik
fredag, 25 februari 2022 kl:18:00

Triffid & Danger Concerts presenterar:
Lucifer
Pustervik
Datum 25 februari 2022
Biljettpris ordinarie: 325 + service
Åldersgräns: 18 år
Entré från: 19.00
Konsertlokal öppnar: 19.00
På scen: 20.00


Lucifer spelar i Stockholm och Göteborg.


Det multinationella hårdrocksbandet Lucifer gör i maj två spelningar på svensk mark.


29 maj: Stockholm, Debaser Strand
30 maj: Göteborg, Pustervik


Sångerskan och keyboardisten Johanna Sadonis grundade Lucifer i Berlin 2014. Året därpå kom debuten som fick namnet "Lucifer 1". Efter en del medlemsbyten stabiliserades lineupen 2018 och nu ser vi bland annat Nicke Andersson (Entombed, Hellacopters och mycket annat) på trummor.
"Lucifer II" släpptes sommaren 2018 och bandets ockulta, doominspirerade hårdrock har givit dem en stor fanskara. I somras gjorde de succé på Sweden Rock Festival. I mars kommer "Lucifer III". Det släppet följs av en stor europaturné som avslutas med två konserter i Sverige.


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

fredag, 25 februari 2022 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

325

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad