Menu

Daniel Lemma & Hot This Year Band

Göteborg

Pustervik
fredag, 5 juni 2020 kl:19:00

Daniel Lemma & Hot This Year Band
Pustervik
Datum: 5 juni 2020
Biljettpris ordinarie: 250 + service
Åldersgräns: 18 år
Entré från: 19.00
Konsertlokal öppnar: 19.00
På scen: 20.00


Med plattorna ” Common Ground ” (2016) och ” Punch of Love ” (2019) har kombon Daniel Lemma & Hot This Year Band blivit en favorit hos de som gillar klassisk reggae med rötterna i soul.  Vi har hört flera av deras låtar snurra flitigt på radio, och de har hunnit besöka festivalscener både i Sverige och internationellt. 


Daniel Lemma har haft en lång karriär som musiker och låtskrivare, han har släppt ett tiotal plattor. 
Hot This Year Band är kollektivet bestående av Skandinaviens främsta dancehall-,reggae-, och afrobeat musiker/producenter, och de har kompat och producerat svenska och internationella artister, bl.a Chronixx, Kapten Röd, Syster Sol, Yellowman, Etzia,mfl)


Det kommer att bli en varm, dansant kväll på Pustervik !


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

fredag, 5 juni 2020 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Festival

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad