Menu

GBG Wrestling - Join the Mayhem

Göteborg

Pustervik
lördag, 9 maj 2020 kl:19:00

GBG Wrestling - Join The Mayhem
Pustervik
Datum: 9 maj 2020
Biljettpris ordinarie: 235 + service
Åldersgräns: 18 år
Entré från: 19.00
Show: 20.00


GBG Wrestling är äntligen tillbaka på Pustervik och kommer att bjuda på actionladdad underhållning, en unik live-upplevelse som inte kan jämföras med något annat.


I en heroisk insatts lyckades underdogen El Vecino mot alla odds ta hem mästartiteln på förra showen. Spelplanen har dock ritats om då influencern & mediamogulen Jeppe Sjöberg via ett cyniskt dubbelspel blivit delägare i förbundet. Att säga att framtiden är osäker för GBG Wrestling är en underdrift, men en sak är säker - Det enda sättet att bota ovissheten är att säkra biljett!


Detta och mycket mer! Mer info kommer löpande på våra sociala medier.


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

lördag, 9 maj 2020 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

235kr - 285

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad