Menu

Brandgul

Göteborg

Pustervik
lördag, 19 december 2020 kl:19:00

OBS - Som följd av att COVID drar ut på tiden samt pga rådande restriktioner och lagar för sammankomster kommer konserten flyttas fram till nytt datum under hösten. Så fort vi kan få ett nytt datum bekräftat återkommer vi med mer info. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna. Vi följer utvecklingen noggrant och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta respektive biljettåterförsäljare vid eventuella biljettfrågor.
Brandgul
Pustervik
Datum: OBS Nytt Datum 5 september 2020
Biljettpris ordinarie: 100 + service
Åldersgräns: 18 år
Entré från: 19.00
Konsertlokal öppnar: 19.00
På scen: 20.00


Brandgul bildades 1995 för att fylla ett musikaliskt tomrum. De spelade på Hultsfredsfestivalen samma år, och fick senare skivkontrakt med Beat Butchers, som släppte bandets första platta Champagne och trumpeter i april 1996. Den svåra andra plattan Vän med framtiden spelades in under samma tidsperiod och släpptes i september 2017. Nu har samtiden hunnit ikapp Brandguls musikaliska vision, som alltid varit före sin tid, och efter ett par publikfriande och hitfyllda möten med verkligheten är nu både band och publik redo att omfamna varandra igen. Välkomna! Brandguls musik är fortfarande inbjudande och genial och armarna är öppna!


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

lördag, 19 december 2020 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad