Menu

Trummor & Orgel

Göteborg

Pustervik
fredag, 11 juni 2021 kl:19:00

Frihamnen Event & Jazzföreningen Nefertiti presenterar
Trummor & Orgel
Fredag 11 juni 2021
Dörrar: 19.00
På scen: ca 20.00
Åldersgräns: 18 år


Med fem album, flertalet Grammisnomineringar och flera hundra livespelningar i Norden och övriga delar av Europa i bagaget kommer nu ett av landets mest erfarna liveband tillbaks till Göteborg, denna gång till Pustervik!


Trummor & Orgel har trollbundit Sverige i över 15 år med sitt ömsom dansvänligt svängiga ös ömsom finstämda hammondmelodier som bäst avnjuts i en läderfåtölj med ett glas bärnstensfärgad dryck. Bandet jämförs ofta med föregångare som Hanson & Karlsson men lika ofta påtalas deras egna unika sound som broderas ut med synthmattor och ett ovanligt sinne för melodier.


Anders Ljunggren, den ena av de två bröderna som utgör duon har genom åren utvecklat ett unikt sinne för hur man bäst skapar dynamisk musik med så få verktyg som möjligt. Staffan, den andre brodern har med sitt trumspel fått låtarna att lyfta till oanade höjder och tillsammans så blir det till något helt unikt på den svenska musikscenen.


Bandet som beskrivs som en mix av pop, jazz, psych och folkrock har vid sidan av sin egen musik jobbat med bland andra Ebbot Lundberg, Magnus Carlson och Peter Morén.
Se Trummor & Orgel på Pustervik den 11 juni!


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.



Trummor & Orgel
2024-09-21 20:00:00
Uppsala, Katalin And All That Jazz



Trummor & Orgel
2024-09-21 20:00:00
Uppsala, Katalin And All That Jazz

Datum / Tid

fredag, 11 juni 2021 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad