Menu

Ingen jul med Franska Trion #2

Göteborg

Pustervik
fredag, 12 mars 2021 kl:21:00

Biljetterna säljs som gruppbiljetter för bord om fyra eller två stolar. Detta för att få in så pass mycket folk på spelningarna att de fungerar ekonomiskt samtidigt som arrangemangen är säkra och följer rådande regelverk. Överraska familjen eller kompisgänget med en biljett för fyra!


Ingen jul med Franska Trion


En hyllning till den konserten som skulle skett i december!
Som traditionen bjuder ställer Franska Trion åter till med kalas när det lackar mot jul. Denna göteborgska jazz-rock-någonting konstellation har har gått från klarhet till klarhet liksom från en lokal angelägenhet till en nationell sådan. Bandet spelar numer för fullsatta hus runt om i vårt avlånga land och har sedan starten hyllats stort för sina egensinniga låtar och explosiva liveframträdanden.


I Göteborg har den årliga julkonserten med bandet blivit mer regel än undantag och julen 2020 låter bandet återigen fler städer få ta del av den rödsvarta julkänsla som bara de kan uppbåda.
Bandet utlovar låtar från hela sin karriär, inramat av några väl valda julsånger, hämtade från 2011 års magiska julplatta "Våra mest älskade julsånger”.


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

fredag, 12 mars 2021 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

495

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad