Menu

Torsson #2

Göteborg

Pustervik
lördag, 12 december 2020 kl:20:30

Biljetterna säljs som gruppbiljetter för bord om fyra eller två stolar. Detta för att få in så pass mycket folk på spelningarna att de fungerar ekonomiskt samtidigt som arrangemangen är säkra och följer rådande regelverk. Överraska familjen eller kompisgänget med en biljett för fyra!


Till Torssons första konsert 1976 kom bara tre personer.
Trots detta fick de blodad tand och bokade fler spelningar. Bandets sound och vardagstexter gick snabbt hem hos publiken och låtar som "Klippans Centrum", ”Jag minns en gammal bil” och "Det spelades bättre boll" blev snart favoriter.


Torsson, ett tajt liveband med Bo Åkerström, tillika professor i kemi, som frontman, har turnerat oavbrutet sedan dess och har nu charmat Sverige i snart 45 år.
I augusti 2020 släpptes bandets nionde ”Sol och måne” som direkt gick upp på första platsen på albumlistan.


Den här kvällen blir med begränsade antal sittplatser, allt enligt rådande begränsningar.
Två konserter blir det denna kväll, en 18.30 och en 20.30.


Om direktiven förändras innan konserten äger rum, kommer fler platser att släppas upp till försäljning.
Planerat insläpp sker en halvtimme innan respektive spelning.


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

lördag, 12 december 2020 kl: 20:30

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

305

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad