Menu

Kristofer Åström

Göteborg

Pustervik
lördag, 14 november 2020 kl:18:30

Biljetterna säljs som gruppbiljetter för bord om fyra eller två stolar. Detta för att få in så pass mycket folk på spelningarna att de fungerar ekonomiskt samtidigt som arrangemangen är säkra och följer rådande regelverk. Överraska familjen eller kompisgänget med en biljett för fyra!


KRISTOFER ÅSTRÖM
Kristofer Åström är rykande aktuell med sitt nya album Hard Times  
Åströms musikaliska bana började i början av 1990-talet som gitarrist, sångare och låtskrivare i bandet Fireside. Bandet släppte sex album mellan 1998 och 2003, turnerade flitigt i både Europa och USA, signades av stjärnproducenten Rick Rubin och hans bolag American Recordings som även släppte Johnny Cash sista album.


Kristofer Åström solodebuterade 1998 med “Go Went Gone”. Den större uppmärksamheten som soloartist kom med det grammisnominerade albumet “Nothern Blues” 2001 som innehöll låten “All Lovers Hell”.


Han har genom åren samarbetat med artister som bl.a. The Bear Quartet, Monster, Cookies N’ Beans och Britta Persson.


Kristofer tilldelades 2010 priset i kategorin årets singer-songwriter för albumet “Sinkadus” på Manifestgalan. Han har även producerat samt varit låtskrivare åt flertalet artister.


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

lördag, 14 november 2020 kl: 18:30

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad