Menu

Filmvisning: Spinal Tap

Göteborg

Pustervik
fredag, 23 oktober 2020 kl:19:30

Filmvisning av den kultförklarade mockumentären Spinal Tap!


Fredag 23:e oktober bjuder vi in till filmvisning med social distansering, storbild och låg entré. Endast sittplatser.


"Det avdankade brittiska rockbandet Spinal Tap börjar någon gång på 1980-talet att inse att deras glansdagar sedan länge är passerade, och vi får, genom ögonen på ett dokumentärfilmande före detta fan, följa dem på deras comeback-turné tvärs över USA.


Dock kommer allt som kan gå fel att gå fel då det visar sig att både bandet och världen runt omkring dem förändrats sedan sist. Munsår, dåliga recensioner, bråk, svartsjuka, krånglande utrustning, missförstånd, svikande fans, en Yoko Ono-liknande flickvän och en synnerligen svårhittad sceningång är bara några av de missöden som drabbar de snälla men enfaldiga bandmedlemmarna under deras tragikomiska resa."


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

fredag, 23 oktober 2020 kl: 19:30

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

25

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad