Menu

Lindi Ortega

Göteborg

Pustervik
lördag, 7 juni 2014 kl:19:00

Woody West presenterar:
Lindi Ortega
Pustervik - Matsalen
Lördag 7 juni 2014 kl 19.00
Ålder 18 år

Lindi Ortega är en stjärna på uppgång inom country-världen. Toronto-född, numera boende i Nashville. Erfarenheten att bo i musikstaden har färgat artistens känsliga själ och satt sin prägel på nya albumet Tin Star. Skivan handlar om att övervinna hinder och att arbeta som musikens tjänare mot alla odds. Låtarna har teman som är typiska från klassisk country - ensamhet, olycklig kärlek, uppbrott och åtrå - men med en samtida twist. Uppbackad av Grammy-nominerade producenten Dave Cobb följer Ortega upp de kritikerrosade albumen Little Red Boots från 2011 och 2012 års Cigarettes & Truckstops. Tin Star vidareutvecklar Ortegas distinkta röst och välslipade låtskrivande ytterligare och målet är att lyfta nivån en nivå med varje skiva hon gör och att pusha sig själv till att uppnå det perfekta albumet. Att arbeta med nya musiker på varje skiva har givit energi och erfarenhet. Till er som älskar magin av stjärnor på uppgång - missa inte Lindi Ortega live.?

”Om Miss Li skulle växla in på ett spår som var lite mer rockabilly och americana skulle hon kunna hamna i närheten av Lindi Ortega. De har snarlika röster – av den där genomträngande sorten – och samma slags frejdiga energi, även om kanadensiska Lindi Ortega (numera bosatt i Nashville) är en mer coolt laidback scenpersonlighet än Miss Li.”?Dan Backman, SvD

Woody West Facebook

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

lördag, 7 juni 2014 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad