Menu

Jurassic 5 + Ugly Duckling

Göteborg

Pustervik
torsdag, 12 juni 2014 kl:20:00

Scratch & Pustervik presenterar:
Jurassic 5 + Ugly Duckling
Pustervik - Stora Klubben
Torsdag 12 juni 2014 kl 20.00
På scen c:a 21.00
Ålder 18 år

Ta tillfället i akt att se hela det legendariska och överfeta 6-manna bandet JURASSIC 5 som återförenades förra året på Coachella och bl.a. spelar på Glastonbury. I sommar spelar dom på intima Pustervik som är deras minsta spellokal på Europaturnen! Det blir inte tajtare och svängigare än så här folks!

Dessutom öppnar även Long Beach trion Ugly Duckling upp för J-5 denna kväll i Göteborg, så var mentalt redo för en dubbelkonsert att berätta för barnbarnen om!

www.jurassic5.com
www.uglyduckling.us

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

torsdag, 12 juni 2014 kl: 20:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

400

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad