Menu

Makthaverskan

Göteborg

Pustervik
lördag, 1 november 2014 kl:22:00

Klubb High Time presenterar:
Makthaverskan
Pustervik - Göteborg
Lördag 1 november 2014 kl 22.00
Ålder 18 år med biljett, 20 år på dörren.

Makthaverskan släppte förra året sitt hyllade andra album Makthaverskan II. Efter det har dom spelat på stora festivaler som Way Out West och Popaganda, och dessutom släppt albumet i flera andra länder, bl a USA. Där har det blivit unisont hyllat, bl a har VICE gjort stora intervjuer och Pitchfork har skrivit om bandet 5 gånger bara i år. 
 
Dom har precis gjort nyutgåvor på deras två album på vinyl, och fortsätter ta världen med storm. 
 
Nu är det äntligen dags för Göteborg och Pustervik igen! Dom hade sin releasefest där i mars 2013, och återvände exakt ett år efter för en totalt slutsåld spelning. Den här spelningen blir första spelningen på en Europaturne, deras första, som kommer ta dom till bl a England, Skottland, Tyskland, Danmark, Tjeckien, Frankrike mm.
 
Bandet tar med sig massor av ny merch på den här spelningen, första chansen att köpa den!

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

lördag, 1 november 2014 kl: 22:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

140

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad