Menu

DOUG SEEGERS in concert

Göteborg

Pustervik
onsdag, 4 mars 2015 kl:19:00

KB West presenterar:
DOUG SEEGERS in concert
Support: Anne Christenson
Pustervik - Stora Klubben
Onsdag 4 mars 2015 kl 19.00
På scen c:a 20.00
Ålder 18 år

Doug Seegers gör tre Sverigekonserter i mars

Den fantastiska countrysångaren Doug Seegers kommer till Sverige för tre exklusiva konserter. Den 2 mars kommer han till Palladium i Malmö, 4 mars till Pustervik i Göteborg och den 6 mars till Uppsala Konsert & Kongress.

Biljetterna släpps i morgon fredag den 5 december.

Om ni inte sett Jills veranda så har ni nog ändå hört Doug Seegers. Mannen som Jill fann i ett gathörn i Nashville har i hela sitt liv haft gitarren i sin famn och spelat för vem som än gick förbi. När Jill och Magnus Carlsson fick höra ”Going Down To The River” så blev de båda så tagna att de fick hela maskineriet att gå på högvarv. Snart var Doug Seegers den mest nedladdade artisten på iTunes och avsnittet på SVT Play var det mest delade programmet tills det togs ner av rättighetsskäl.

Dougs fantastiska röst vittnar om en autenticitet som få besitter och hans låtskriveri sätter spår i våra själar. Albumet som spelades in efter tv-programmet har redan sålt guld och inför sommaren bokades han till en stor och omfattande turné i Sverige, bland annat gjorde han en fantastisk spelning på Stockholm Music & Arts.

kulturbolaget.se

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

onsdag, 4 mars 2015 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

370kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad