Menu

Against Me!

Göteborg

Pustervik
torsdag, 9 april 2015 kl:19:00

Live Nation presenterar:
Against Me!
Support: Roger Harvey + Caves
Pustervik - Stora Klubben
Torsdag 9 april 2015 kl 19.00
På scen c:a 20.00
Ålder 18 år

Amerikanska Against Me! kommer äntligen tillbaka till Sverige igen. Den 9 april står bandet på Pusterviks scen i Göteborg, 11 april intas Debaser Medis i Stockholm och den 12 april får Malmö och KB en rejäl dos melodiöst punkslammer. Biljetterna släpps till försäljning fredag den 12 december.

Sedan starten 1997 har Floridabandet Against Me! släppt sex skivor som på ett eller annat sätt stuckit ut. Den senaste fullängdaren, Transgender Dysphoria Blues, som kom tidigare i år fortsätter i samma spår då det är det första albumet efter Laura Jane Graces könsbyte. Den tio spår starka skivan präglas av Graces, som tidigare hette Tom Gabel, råa men samtidigt sköra röst och texter som behandlar såväl privatliv som politik.

Against Me!, som nu även tidigare The (International) Noise Conspiracy-medlemmen Inge Johansson är en del av, har legat på topplistor och hyllats av tidningar som Rolling Stone och SPIN. På bandets svettdränkta och intensiva konserter är det svårt att hålla sig för att inte sjunga med.

www.againstme.net

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

torsdag, 9 april 2015 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

285kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad