Menu

Unknown Mortal Orchestra

Göteborg

Pustervik
fredag, 11 september 2015 kl:21:00

Woody West & Instant presenterar:
Unknown Mortal Orchestra
Support: Jaakko Eino Kalevi
Pustervik - Stora Klubben
Fredag 11 september 2015 kl 21.00
På scen c:a 22.00
Ålder 18 år med förköp, 20 år på dörren

Med ena foten i psychedelia och den andra i ständig rörelse på jakt efter nya musikaliska möten, har Unknown Mortal Orchestra sedan debutalbumet 2011 bjudit in till ett svävande och experimentellt popuniversum. Nya albumet ”Multi-Love” släpps 22 maj och vi kan nu stolt presentera att bandet är klara för två konserter i Sverige i höst.

Där många band visar trohet mot sina rötter i psychedelia, har Portland-baserade Unknown Mortal Orchestra alltid visat upp den sällsynta kvalitet som gjort många av legenderna inom genren så vitala – det konstanta behovet av utforska och utveckla.

Titelspåret ”Multi-Love” har redan gett oss en hint av vad som väntar på den kommande skivan. På Unknown Mortal Orchestras tredje fullängdare tar frontmannen och gitarr-virtuosen Ruban Nielson ytterligare ett kliv förbi bandets tidigare musikaliska horisonter. Bandets experimentella ljudbild har varit en ständigt målande pensel som överraskat och hyllats sedan deras entré – och albumet ”Multi-Love” är inget undantag.

Var redo att 1) fylla spellistorna med nio nya favoriter den 22 maj och 2) säkra biljetterna till Unknown Mortal Orchestras Sverige-besök i höst!

Woody West Facebook

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

fredag, 11 september 2015 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

245kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad