Menu

Jon Spencer Blues Explosion

Göteborg

Pustervik
tisdag, 13 oktober 2015 kl:19:00

High Time presenterar:
Jon Spencer Blues Explosion
Pustervik - Stora Klubben - Göteborg
Tisdag 13 oktober 2015 kl 19.00
På scen c:a 20.00
Ålder 18 år

Jon Spencer Blues Explosion släppte sin första skiva 92 och har predikat garage och blues sedan dess. Ibland med hjälp av andra artister så som t ex Elliott Smith, Beastie Boys och Beck. I höst får vi möjligheten att avnjuta en intensiv, energisk och lekfull konsert med JSBX på Pustervik den 13 oktober!

New York är ett stort ställe. Ett högljutt ställe. Ibland är det som hörs musik. Och ibland är den musiken högljudd. The Jon Spencer Blues Explosion tar en stor tugga av det Stora Äpplet med sin nya fullängdare Freedom Party - No Wave Dance Party 2015, en platta som kräver att bli stannad och visiterad.

Precis som allt annat bra som trängt upp ur Bronx, Lower East Side och Greenwich Village under 70- och 80-talet så är Freedom Tower mer än en högoktanig danspartyplatta, den är ett dokument av New York, en krönika av styrka, terror och kärlek.

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

tisdag, 13 oktober 2015 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

245kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad