Menu

Needle in the Hay (Way Out West secret show)

Göteborg

Pustervik
onsdag, 12 augusti 2015 kl:19:00

Välkommen till Needle in the Hay (Way Out West secret show)!

Observera att även om det är öppet att köpa biljetter till spelningen här så äger man endast tillträde till spelningen om man i samband med en giltig biljett även har ett giltigt 3-dagars festivalarmband till Way Out West på armen!

Det kommer att finnas möjlighet att byta in festivalbiljetten till armband på spelplatsen.
Erbjudandet gäller EJ endagsarmband till festivalen.



Needle in the Hay – ta chansen att se något stort i ett litet format

I år erbjuder vi alla som köpt festivalpass att addera 300 kronor för möjligheten att uppleva en unik klubbspelning med ett hemligt band/artist av absoluta världsklass. Låt oss presentera ett nytt koncept som vi valt att kalla ”Needle in the hay”.

Way Out West vill fortsätta att på något sätt utvecklas. Det ligger i hela festivalens DNA att på ett eller annat sätt göra så år efter år. Ibland blir det stort, ibland mindre stort, alltid med avstamp i viljan att göra något grymt

Vi har länge haft en idé om att bjuda vår publik på möjligheten till unika, kvalitativa och exklusiva upplevelser utan att tala om i förväg exakt vad det är. En utmaning för oss och en kul chansning för er. Kanske får du se en världsartist på en liten intim scen, kanske får du höra din favoritplatta framföras live i sin helhet. Våga hitta nålen i höstacken!

Alla ska få samma chans. Har du ett festivalpass kan du addera 300 kr för en biljett till en separat klubbspelning med ett hemligt band eller artist. Först till kvarn gäller vid biljettsläppet.

Vi törs lova är att detta, oavsett tycke och smak, kommer att bli en högst ovanlig spelning. En unik möjlighet att se något stort i ett litet format. Något din omvärld kan komma att avundas.


Åldersgräns 18 år.

Dörrarna öppnar 19.00.

Arrangör: www.luger.se

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

onsdag, 12 augusti 2015 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

330kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad