Menu

Graveyard

Göteborg

Pustervik
lördag, 24 oktober 2015 kl:19:00

Pustervik presenterar:
Graveyard
Pustervik - Stora Klubben - Göteborg
Lördag 24 oktober 2015 kl 19.00
På scen c:a 20.00
Ålder 18 år

Internationellt hyllade rockbandet Graveyard är äntligen tillbaka. Den 25 september släpps det efterlängtade fjärde albumet Innocence & Decadence och i oktober premiärspelas låtar från albumet under deras höstturné med tre exklusiva spelningar i Malmö, Stockholm och Göteborg.

Bandets självbetitlade debut och uppföljarna ”Hisingen Blues” och ”Lights Out” har mynnat ut i stående ovationer och spaltmeter av nyuppfunna superlativ. De senaste åren har Graveyard turnerat både på egen hand och tillsammans med storheter som Mastodon, Soundgarden, Motörhead, Iron Maiden och Deep Purple. Det fjärde albumet är inspelat i Atlantis-studion med hjälp av Johan Lindström och Janne Hansson, och i samband med inspelningen har bandet också genomfört ett medlemsbyte då Truls Mörck, som spelade gitarr på bandets första skiva, är tillbaka för att ersätta Rikard Edlund bakom basen.

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

lördag, 24 oktober 2015 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

320kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad