Menu

Panda da Panda

Göteborg

Pustervik
fredag, 15 april 2016 kl:21:00

Klubb Instant presenterar:
Panda da Panda
Pustervik - Stora Klubben - Göteborg
Fredag 15 april 2016 kl 21.00
Öppet till 03.00
Ålder 18 år med biljett, 20 år på dörren.

Med nya singeln Och ibland i bagaget ger sig Pandan ut på turné. Pandan har inte legat i ide, utan jobbat på sina kommande album. Det blir två album i år! Ett släpps redan nu i april och det andra får vi vänta på till hösten.

Skånskklingande Thibo Girardon, mer känd som Panda Da Panda, har uppmärksammats för mer än bara sina dansanta elektroniska musikproduktioner, med allt från björnmålade nakendansare i titta när han dansar till sina dramatiska scenframträdanden.

Musiken är ofta melankolisk, utmynnar från en känsla och poängen är att man ska ta in historien. Att den som lyssnar ska ta in känslan och beröras av den, berättar Thibo. Den som inte övertygas via hörlurarna, gör det genom att betrakta hans energiska och inlevelserika scenpersonlighet.

Panda Da Pandas ösiga electro-beats och självklara låttexter i kombination med hans minnesvärda liveshower har fått hans hängivna fanskara att växa.

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

fredag, 15 april 2016 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

250kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad