Menu

Johan Stengård - Mamma Mia Hitsen Med Lodolakören Och Orkester

Göteborg

Råda Rum
onsdag, 25 mars 2020 kl:19:30

ABBAs originalsaxofonist Johan Stengård har ett cv som går utanpå det mesta som musikant runt om i världen. Är sedan många år en av Sveriges mest uppskattade och efterfrågade instrumentalsolister med sin saxofon och gör dryga hundratalet konserter om året runt om i världen. Har jobbat med artister – förutom ABBA – som Michael Bolton, Celine Dion, Eartha Kitt, Tomas Ledin, Harry Belafonte, Lena Horne, Tommy Steele och t.o.m. Sammy Davis Jr.

Nu gör Johan Stengård för oss på European Concerts två föreställningar under våren 2020 med temat ”Mamma Mia Hits” tillsammans med här med Lodolakören och orkester under ledning av Ulf Esborn.

En konsert med mycket ABBA självklart men också andra ”godbitar” ur en evergreenkatalog. Konserter blir till en föreställning med underhållande presentationer och stor inlevelse när saxofonen får fylla rummet med all sin kraft.

Att Johans stora passion är saxofonen är helt klart. Att spela melodierna innerligt, spräcka loss i jazzimprovisationer eller råa bluessolon är specialiteter. En av hans mest uppskattade specialiteter är att hålla en stark slutton tills all luft har gått ur både honom och publiken. Dessutom får vi några sköna turnéminnen från ABBA-tiden.

bTider:/b
Insläppstid: kl 19:15
Starttid: kl 19:30
Spellängd: 1 x 90 min.

bÅldersgräns:/b
13 år.
Inte okej för yngre i målsmans sällskap.

Datum / Tid

onsdag, 25 mars 2020 kl: 19:30

Plats

Göteborg, Råda Rum

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad