Menu

Raw Comedy Club Med Bl. A. Marcus Berggren

Göteborg

Radisson Blu Scandinavia
fredag, 2 oktober 2020 kl:19:00

Äntligen är Sveriges största standupklubb RAW comedy club tillbaka i Göteborg!

På grund av rådande pandemi så kommer vi tills vidare att enbart sälja biljetter till registrerade RAW-medlemmar. Det är helt kostnadsfritt och tar bara 30 sekunder att fylla i formuläret. RAW-medlem blir du enkelt a href=https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScqo2YiGYvZ6VI-y-9SG4CfUNK70ui4kZsgbEIW6l7kBUEkXg/viewform?fbclid=IwAR20bciBt0yyrIs9F2ZjUn0cw9q1Wl3SABJshKBEcmYd3R8OHdaIaJvLmjkHÄR!/a

Samtliga föreställningar kommer självklart att vara Coronasäkrade och genomföras med tryggt avstånd mellan alla er gäster. Handsprit kommer också att finnas tillgänglig i anslutning till föreställningarna.

Väljer du att kombinera din showbiljett med en fantastisk trerättersmeny från Noot serveras denna innan föreställningarna som startar 21:00 och efter föreställningarna som startar 19:00!


Kvällens komiker:

bPETRINA SOLANGE/b
Stjärna både som ståuppare och som rolig programledare i P3. Både vi och RAW:s publik har älskat henne sedan hon debuterade som komiker i RAW rookie challenge.
2019 så utsågs hon mycket välförtjänt till Årets Kvinnliga Komiker på den Svenska standupgalan.
Petrina har en kaxig stil och bjuder alltid på många skruvade vändningar i sina skämt men alltid med en stor glimt i ögat och ett brett leende.

bMARCUS BERGGREN/b
En sinnessjukt bra och helt unik komiker som fullständigt rev sönder taket på RAW vid sin debut på klubben hösten 2017! Marcus hörs också regelbundet på Tankesmedjan i P3 och gör Tombola Podcast tillsammans med sin radarpartner Carl Stanley och skriver krönikor för Nöjesguiden där han blev viral med den numera klassiska texten om Göteborgsfestivalen Way out West. Vinnare av priset “Årets Nykomling” på Svenska Standupgalan 2019.

bHASSE BRONTÉN/b
Ex-polisen Hasse är troligtvis Sveriges gladaste komiker och har en humor som går hem hos de flesta. Han har synts i TV-produktioner som Parlamentet, Time Out, Cirkus Möller, Roast på Berns, RAW och många fler.

Datum / Tid

fredag, 2 oktober 2020 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Radisson Blu Scandinavia

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad