Menu

Raw Comedy Club Med Bl. A. Özz Nûjen

Göteborg

Radisson Blu Scandinavia
fredag, 6 november 2020 kl:19:00

Äntligen är Sveriges största standupklubb RAW comedy club tillbaka i Göteborg!

På grund av rådande pandemi så kommer vi tills vidare att enbart sälja biljetter till registrerade RAW-medlemmar. Det är helt kostnadsfritt och tar bara 30 sekunder att fylla i formuläret. RAW-medlem blir du enkelt a href=https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScqo2YiGYvZ6VI-y-9SG4CfUNK70ui4kZsgbEIW6l7kBUEkXg/viewform?fbclid=IwAR20bciBt0yyrIs9F2ZjUn0cw9q1Wl3SABJshKBEcmYd3R8OHdaIaJvLmjkHÄR!/a

Samtliga föreställningar kommer självklart att vara Coronasäkrade och genomföras med tryggt avstånd mellan alla er gäster. Handsprit kommer också att finnas tillgänglig i anslutning till föreställningarna.

Väljer du att kombinera din showbiljett med en fantastisk trerättersmeny från Noot serveras denna innan föreställningarna som startar 21:00 och efter föreställningarna som startar 19:00!


Kvällens komiker:

bÖZZ NÛJEN/b
En av Sveriges mest omtyckta komiker som i år firar femton år på standupscenerna! Efter att ha gjort stor succé med shower som Dålig stämning, Sveriges historia och nu senast Världens historia är han tillbaka hos oss, roligare än någonsin!

Datum / Tid

fredag, 6 november 2020 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Radisson Blu Scandinavia

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad