kl: 19:00

Teve Med Gbgimpro

redbergsteaternDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Välkommen till en Tevekväll med Gbgimpro!

Varje föreställning har nya teveprogram, och redan innan föreställningen har börjat är det full rulle när publiken slår sig ner inne på teatern. Ensemblen satsar på upplevelse från första till sista sekund, och utlovar en skrattfest och upplevelse utan dess like!

Här bestämmer publiken vad dem vill se för program som skall visas på scenen, och det är ingen som vet vad det kommer att bli förrän ridån har gått upp!

Musikern skapar soundtrack och bakgrundsmusik mitt under programmens gång. Stämningsmusik, maffiga ljudeffekter smäktande ballader - allt skapas i stunden för en fulländad programupplevelse.

Allt är med, speakerröster, vinjetter och reklam!

Kanske blir Bonde söker fru istället Bonde söker tröst? Eller blir Svenska Hollywoodfruar istället Svenska datanördar? Publiken bestämmer!

Med värme och humor driver vi och ändrar på klassiska teveprogram till det som publiken önskar se, och avslutas med en långfilm, dvs en improviserad filmberättelse. Vi utlovar mycket skratt och härlig upplevelse!

Publikreaktioner om Teve

” Det här är det roligaste jag någonsin sett!”

”Jag skrattade så jag grät”

”Vilken fantastiskt rolig föreställning!


När: 19 maj
Var:Redbergsteatern
Kl: 19.00-21.30 ca
Förboka en biljett på http://www.gbgimpro.se/events/teve/

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-05-19 19:00-21:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: