Menu

Teve - Julspecial Med Gbgimpro

Göteborg

redbergsteatern
fredag, 15 december 2017 kl:19:00

Välkommen till Teve-julspecial hos Gbgimpro!

Varje föreställning har nya teveprogram , och redan innan föreställningen har börjat är det full rulle när publiken slår sig ner inne på teatern. Ensemblen satsar på upplevelse från första till sista sekund, och utlovar en skrattfest och upplevelse utan dess like!

Varje föreställning har nya teveprogram, och redan innan föreställningen har börjat är det full rulle när publiken slår sig ner inne på teatern. Ensemblen satsar på upplevelse från första till sista sekund, och utlovar en skrattfest och upplevelse utan dess like!

Här bestämmer publiken vad dem vill se för program som skall visas på scenen, och det är ingen som vet vad det kommer att bli förrän ridån har gått upp!

Musikern skapar soundtrack och bakgrundsmusik mitt under programmens gång. Stämningsmusik, maffiga ljudeffekter smäktande ballader - allt skapas i stunden för en fulländad programupplevelse.

Allt är med, speakerröster, vinjetter och reklam!

Kanske blir Kalle Anka och hans vänner istället Bonden och hans vänner? Eller blir Svenska Hollywoodfruars jul istället Svenska datanördar jul? Publiken bestämmer!

Med värme och humor driver vi och ändrar på klassiska teveprogram till det som publiken önskar se, och avslutas med en långfilm, dvs en improviserad filmberättelse. Vi utlovar mycket skratt och härlig upplevelse!

Publikreaktioner om Teve

” Det här är det roligaste jag någonsin sett!”

”Jag skrattade så jag grät”

”Vilken fantastiskt rolig föreställning!


Regi och idé: Victoria Bang

När: 15 december
Var:Redbergsteatern
Kl: 19.00-21.30 ca
Förboka en biljett på http://www.gbgimpro.se/events/teve/

Datum / Tid

fredag, 15 december 2017 kl: 19:00

Plats

Göteborg, redbergsteatern

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

160/120

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad