Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

En Fantastisk Resa Med Gbgimpro - Familjematiné!

RedbergsteaternDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

EEn magiskt improviserad musikteater som tar med dig till en plats där bara fantasin sätter gränserna.

Vill du följa med på en spännande, rolig, mystisk, och hejdundrande fantastisk resa? Kom då med oss på ett äventyr genom fantasins land!

Innan föreställningen kommer du att få hjälpa oss att skriva några viktiga lappar. Kanske skriver du ner en fin plats, en fyndig replik eller något riktigt tänkvärt som du precis har lärt dig. Några av dessa lappar kommer sedan att bli den förtrollande boken ”En fantastisk resa”.

Vår berättare kommer med varsam hand läsa ur boken och tillsammans med improvisatörerna på scen ge liv åt sagan. En möglig ost blir kanske till en murken grotta där en vis gammal tant bor, och gröten som du åt till frukost kanske plötsligt förvandlas till en trolldryck som gör alla i världen snälla.

Föreställningen passar ung som gammal och är ett härligt sätt att spendera en söndag. Passande ålder är 6-97. Ta med hela familjen och njut av improviserade sånger, storslagen magi och en fantastisk resa!

Form och idé: Carl ToftfeltNär: 26 april

Var: Redbergsteatern

Tid: 13:00-14:30.

Pris: ordinarie 80 kr, barn upp till 12 år 40 kr.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-04-26 13:00-14:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: