Menu

BADJÄVLAR - SOMMARSTANDUP

Göteborg

Restaurang Trädgårn, Göteborg
fredag, 25 juli 2014 kl:20:00

Sommarsuccen Badjävlar tillbaka för femte året

För femte året i rad åker den svenska komikereliten på standup-turne längs västkusten och får semesterfirare att tänka på annat än sol och bad för en kväll. Efter succen i fjol är det nu klart att svensk humors tyngsta namn återvänder i år – Fredrik Lindström, Henrik Schyffert, Peter Apelgren, Magnus Betner, Johan Rheborg och Björn Gustafsson. Den 19 juli är det premiär i Stenungsund och därefter anländer Badjävlar till Halmstad, Falkenberg, Varberg, Marstrand, Hunnebostrand och Göteborg

Om fjolårets turne skrev Expressen att den svenska humoreliten är på topp i “Badjävlar””. De delade ut fyra av fem i betyg och skrev också att sällan har väl så många bra svenska komiker stått på en och samma scen och varit så här roliga”.

Insläpp 17.00
För matbokning på restaurang Trädgårn innan show 031 102080
18 års gräns, ok för yngre i målsmans sällskap (måste köpa biljett)
Egen förtäring får ej medtagas in på området.
Inga stolar/parasoller/paraplyer får tas med in på området.
Finns ett begränsat antal sittplatser – först till kvarn…
Utomhusevenemang
Längd: ca 2 tim

HCP plats bokas via 0480-421010, 077- 170 70 70 eller Ticnetombud. Ledsagare går fritt, behöver ej biljett.
Gruppbokningar samt övriga frågor: 0480-421010
Vid köp av mobilbiljett måste HELA sällskapet passera entren samtidigt!

Arrangör CS Nöje


Restaurang Trädgårn eller Trädgårn är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även Cafépavillon med tre Verandor . Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd ... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt.


En av Trädgårns största publikframgångar var Kabaré Kumlin 1987 med After Shave och Anders Eriksson .


Många av Sveriges mest namnkunniga artister har framträtt på denna scen, bland andra Helt Apropå, Magnus och Brasse, Anita Lindblom, Bosse Parnevik, Lars Berghagen, Bernt Dahlbäck, Lill-Babs och Charlie Norman men även internationella namn och band som till exempel Dimmu Borgir, Alice Cooper, Ace Frehley och Brandy.

Datum / Tid

fredag, 25 juli 2014 kl: 20:00

Plats

Göteborg, Restaurang Trädgårn, Göteborg

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

390

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad