Menu

ELECTRIFY WEEKEND - TRÄDGÅRN med W&W och SHOWTEK

Göteborg

Restaurang Trädgårn
torsdag, 13 april 2017 kl:21:00

Trädgårn presenterar Åbro Electrify Festival Weekend med W&W & Showtek


Torsdagen den 13 April samt lördagen den 15 April är det dags för premiären för konceptet ”Åbro Electrify”. Under två dagar under påskhelgen görs Trädgårn om till en sprakande House-festival tillsammans med Åbro och några av världens största djs.


Vip-biljett innebär egen och snabbare kö, VIP-band med full access till hela vip-området samt egen bar.


**** Bordsbokning: daniel snabel-a rastagroup punkt se


Åbro Electrify kommer att erbjuda det allra fetaste inom ljud och ljus samt artisteri. Fokus kommer ligga på de största och bästa artisterna inom EDM-genren i världen och kommer vara ett återkommande koncept på Trädgårn under 2017. Tillsammans med vår huvudleverantör ÅBRO kommer det konceptuella temat vara i yttersta framkant, allt för att ge publiken det vassaste ljudet, ljudet och artisteriet i Göteborg.


Till premiären har vi bjudit in den holländska dj-duon W&W samt EDM-giganterna Showtek.


W&W


Det går väl knappast att tvivla på att den holländska dj duon W&W är här för att stanna efter sin placering som nr 14 i världen på DJ mag top 100. Deras edits på allt från klassikern ”Still Dre” till Justin Biebers ”Sorry” har gjort dom till ett måste i alla djs set världen över och duon har headlinat alla stora festivaler de senaste åren. W&W gästar oss skärtorsdagen 13 April.


Showtek


Deras collab med David Guetta resulterade i låten ”Bad” som var en av världens mest spelade låtar under 2015. Sedan dess har holländska Showteks karriär gått spikrakt uppåt och med låtar som ”BOOYAH”, ”Cannonball” och ”We like to party” visar Showtek att dom är en grupp av alldeles högsta klass. Med en 17-plats på prestigefyllda DJ mag top 100 2015 visade Showtek att deras stil fått största genomslagskraft


Mer info:


W&W Ultra Music Festival 2016
www.youtube.com/watchv=Q-nAyODfgGE
Dimitri Vegas & Like Mike & W&W – Arcade
www.youtube.com/watchv=juk-DPtSY4M
Chainsmokers – Don’t let me down (W&W Remix)
www.youtube.com/watch?v=ziknZ0psDI8


Guetta & Showtek – Bad (Original Mix)
www.youtube.com/watchv=oC-GflRB0y4
Showtek – Booyah
www.youtube.com/watchv=QCyIY10KBnk
Showtek – We Like to party
www.youtube.com/watch?v=QLoUH6LN9lk


Plats: Trädgår'n
Datum: Torsdag 13 April /Lördag 15 April
Tid: 23-05


Restaurang Trädgårn eller Trädgår'n är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även "Cafépavillon med tre Verandor ". Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd "... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt."


En av Trädgårns största publikframgångar var Kabaré Kumlin 1987 med After Shave och Anders Eriksson .


Många av Sveriges mest namnkunniga artister har framträtt på denna scen, bland andra Helt Apropå, Magnus och Brasse, Anita Lindblom, Bosse Parnevik, Lars Berghagen, Bernt Dahlbäck, Lill-Babs och Charlie Norman men även internationella namn och band som till exempel Dimmu Borgir, Alice Cooper, Ace Frehley och Brandy.

Datum / Tid

torsdag, 13 april 2017 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Restaurang Trädgårn

Karta (Google)

Typ

Festival

Kostnad

250kr - 395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad