Menu

Bullet For My Valentine

Göteborg

Restaurang Trädgårn
onsdag, 26 februari 2014 kl:20:00

Bullet For My Valentine till Stockholm och Göteborg i vår
Det walesiska rockmonstret Bullet For My Valentine våldgästar återigen Sverige. Till våren kommer Bullet For My Valentine till Sverige för två spelningar. Den 26 februari kommer de till Göteborg och Trädgårn och den 3 mars dyker de upp på Arenan i Stockholm.

Bullet For My Valentine har spelat ihop sedan 1998 men det var inte förrän 2006 som de sprängde sig in i metalscenens kollektiva själ. Med ”The Poison”, som sålde guld, avyttrade över 1 miljon exemplar, tillskansade sig bandet en diger fanskara. När ”Fever” kom, bandets trejde album, dundrade det in på den brittiska albumlistans femte plats och lade sig på en förnämlig tredje plats på Billboards listans Top 200. Deras mäktiga och tunga metal landade väl hos Kerrang som förärade bandet med deras ”Best British Band Award” både 2006 och 2010.

Main support: While She Sleeps
Support: Callejon

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 360 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.

Show ca kl 19.30
Insläpp kl 18.30

Åldersgräns: 18 år på balkongen och 13 år på golvet

Arrangör: www.livenation.se


Restaurang Trädgårn eller Trädgår'n är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även "Cafépavillon med tre Verandor ". Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd "... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt."


En av Trädgårns största publikframgångar var Kabaré Kumlin 1987 med After Shave och Anders Eriksson .


Många av Sveriges mest namnkunniga artister har framträtt på denna scen, bland andra Helt Apropå, Magnus och Brasse, Anita Lindblom, Bosse Parnevik, Lars Berghagen, Bernt Dahlbäck, Lill-Babs och Charlie Norman men även internationella namn och band som till exempel Dimmu Borgir, Alice Cooper, Ace Frehley och Brandy.

Datum / Tid

onsdag, 26 februari 2014 kl: 20:00

Plats

Göteborg, Restaurang Trädgårn

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

390kr - 420

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad