Menu

Cody Simpson

Göteborg

Restaurang Trädgårn
fredag, 24 april 2015 kl:18:30

Cody Simpson möter våren i Göteborg

Det australiensiska stjärnskottet är aktuell med singeln Flower från kommande albumet Free och fredagen den 24 april kommer han äntligen tillbaks till Sverige och Trädgårn i Göteborg.

Cody Simpson är 18 år och har redan hunnit släppa två hyllade album. Nu är han aktuell med sitt tredje album, som släpps på hans egna skivbolag Coast House Records.

This is the beginning of a long musical journey for me, säger supertalangen själv som nu har sin bas i Los Angeles där vågorna, surfingen och stranden inspirerar hans musikskapande. Man kan också höra det i musiken, på de hyllade albumen Paradise, Surfers Paradise och på den efterlängtade tredje fullängdaren Free som släpps senare i år.

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 330 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.

Show ca kl 18.30
Insläpp kl 17.30

Arrangör: www.livenation.se


Restaurang Trädgårn eller Trädgår'n är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även "Cafépavillon med tre Verandor ". Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd "... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt."


En av Trädgårns största publikframgångar var Kabaré Kumlin 1987 med After Shave och Anders Eriksson .


Många av Sveriges mest namnkunniga artister har framträtt på denna scen, bland andra Helt Apropå, Magnus och Brasse, Anita Lindblom, Bosse Parnevik, Lars Berghagen, Bernt Dahlbäck, Lill-Babs och Charlie Norman men även internationella namn och band som till exempel Dimmu Borgir, Alice Cooper, Ace Frehley och Brandy.

Datum / Tid

fredag, 24 april 2015 kl: 18:30

Plats

Göteborg, Restaurang Trädgårn

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

350kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad