Menu

Hoffmaestro

Göteborg

Restaurang Trädgårn
lördag, 20 februari 2016 kl:19:00

Frihamnen Event & United Stage presenterar:
Hoffmaestro + support
Trädgårn - Göteborg
Lördag 20 februari 2016 kl 19.00
På scen c:a 21.00
Ålder 18 år

Genom flitigt turnérande har Hoffmaestro cementerat sin position som ett av landets bästa liveband. Superhiten ”Highway man” från 2008 har över 40 miljoner streams på Spotify.

Under de senaste sju åren har Hoffmaestro varit ett av de bästa och hårdast arbetande livebanden i Sverige. Bandet har headlinat de största festivalerna, och deras musik har gjort djupa avtryck i det svenska musiklivet. Under de senaste åren har de även gjort sig en röst internationellt och turnerar idag över hela Europa. Bandet har således byggt sin trogna publik på ett gammaldags sätt: genom att turnera och alltid levererar. Hoffmaestro är disciplin men samtidigt kaos. Alla som har sett bandet live kan intyga att de har en naturkraft, som ett underbart skenande godståg utan stopp.

”Vi missar sällan på scen, oavsett situation. Vår lägsta nivå är hög. Och det är inte på grund av att folk känner till alla låtar. De reagerar ganska mycket på samma sätt över hela världen ”, säger Jens Malmlöf.

Hoffmaestro tillhör en världsomfattande familj av band som inkluderar Manu Chao och Gogol Bordello. Dessa band kombinerar olika element, stilar och kryddor i sin egen musikaliska kittel – vare sig det kommer från ska, soul, country, hip hop, folkrock, reggae eller punk. Spelningen i Trädgårdsföreningen i Göteborg 2011 var ett fantastiskt liveupplevelse av rå energi, styrka och närvaro som Hoffmaestro alltid levererar. Nu är de tillbaka.

www.frihamnenevent.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Restaurang Trädgårn eller Trädgår'n är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även "Cafépavillon med tre Verandor ". Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd "... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt."


En av Trädgårns största publikframgångar var Kabaré Kumlin 1987 med After Shave och Anders Eriksson .


Många av Sveriges mest namnkunniga artister har framträtt på denna scen, bland andra Helt Apropå, Magnus och Brasse, Anita Lindblom, Bosse Parnevik, Lars Berghagen, Bernt Dahlbäck, Lill-Babs och Charlie Norman men även internationella namn och band som till exempel Dimmu Borgir, Alice Cooper, Ace Frehley och Brandy.

Datum / Tid

lördag, 20 februari 2016 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Restaurang Trädgårn

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

295kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad