Menu

The Haunted

Linköping

Backstage, Konsert & Kongress
lördag, 9 september 2017 kl:21:00

City To City är Östergötlands största fristående konsertarrangör som arbetar för att skapa ett mer intressant kulturliv.

The Haunted presenterar ny musik för världen och följer upp det med en turné som tjuvstartar med tre datum i Norge för att sedan göra nedslag i inte mindre än nio svenska städer. 2013 var ett omtumlande år för The Haunted, men efter att ha välkomnat trummisen Adrian Erlandsson och sångaren Marco Aro tillbaka i bandet och kompletterat sättningen med gitarristen Ola Englund reste sig bandet ur askan och tog nya tag. Det resulterade i det hyllade albumet ”Exit Wounds” (2014) och nu är tiden kommen för nästa platta och ännu en turné. Svettigt mangel utlovas, missa inte detta 9 september på Linköping Konsert & Kongress.

En galet stark turné blir nu ännu lite starkare när WITCHERY agerar support på de flesta datumen åt The Haunted på deras höstturné. Termen supergrupp har ofta använts när man pratar om Witchery, inte helt osökt med tanke på medlemmarnas bakgrund och andra åtaganden. Klart är iaf att de under tjugo år har berikat världen med sin thrashande variant av speedmetal. Alltid med glimten i ögat. Det senaste och tillika sjätte albumet, ”In His Infernal Majestys Service”, släpptes i höstas. Live är Witchery kanske inte det mest aktiva bandet så höstens gig är onödiga att missa.

City To City är en del av Gaphals som prisades med Lars Winnerbäcks Nyponstipendium 2017 för sina insatser för Linköpings kulturliv. Ni hittar City To Citys hela program på www.citytocity.se

Insläpp kl 20:00
Åldersgräns 13 år
Lokal Backstage, ståplats

Rullstolsplatser bokas hos Linköping Konsert & Kongress 013-190 00 00

Kvällens meny

Black Angus burgare serveras med coleslaw & klassiska tillbehör, 155:-

Boka ditt bord på tel: 013 - 190 00 30.
Bistro & servering öppnar 2 timmar innan föreställningen.


För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.konsertkongress.se

Datum / Tid

lördag, 9 september 2017 kl: 21:00

Plats

Linköping, Backstage, Konsert & Kongress

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

275kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad