Menu

Bo Kaspers Orkester - Show På Rondo

Göteborg

RONDO
lördag, 25 november 2017 kl:15:00

Nu tar Bo Kaspers Orkester steget till krogshow. Under namnet "Allt ljus på oss" kommer det populära livebandet att gästa Rondo i Göteborg under hösten 2017. Det blir en känslosam helkväll med orkesterns mest älskade låtar i centrum. 
– Det är helt nytt för oss. Vi vill också att de som tidigare lyssnat och sett på oss ska uppleva det. Eftersom vi själva i princip aldrig sett en så kallad krogshow – förutom Elvis eller Sinatra i Las Vegas då – blir det enormt spännande att utforma den. Vi ska göra den här helkvällen på vårt sätt, säger orkestern. 
Bo Kaspers Orkester har sedan 90-talet varit ett av Sveriges populäraste band. De har sålt två miljoner skivor och deras låtar har sammanlagt långt över 100 miljoner lyssningar på Spotify. Dessutom är Bo Kaspers Orkester ett både hyllat och erkänt skickligt liveband som av recensenter beskrivs med ord som "i en klass för sig” (DN), "osviklig elegans” (UNT) och "levererar alltid” (Sydsvenskan).
"Allt ljus på oss” görs tillsammans med regissören Hans Marklund (“Jill”, "Best in show”, "50 år i lyxförpackning”, ”Uggla", Rheborg, Ulveson") och manusförfattaren Anders Lundin (“R.E.A.”, Emmybelönade ”Allt för Sverige”).
 
BILJETTALTERNATIV & TIDER KVÄLL
Rondo öppnar 18.00 (17.30 för gäster med premiumpaket)
 
MATPLATS inkl. premiumpaketMousserande vin och småplock vid ankomst. Trerättersmeny, programbok, garderob och bästa platserna närmast scen.
Gäster med premiumpaket är välkomna från kl 17.30. Ankomst senast kl 18.00
 
MATPLATS inkl. 3-rättersmeny, fisk/kött/vegMatplats på bottenvåningen inkl. garderob. Placering sker efter bokningsnummer.
Ankomst senast kl 18.30
 
BARPLATS NEDRE VÅN inkl. tapastallrik, kaffe och dessertBarplats på bottenvåningen inkl. garderob. Placering sker efter bokningsnummer.
Ankomst senast kl 19.30
 
FRÄMRE PARKETT/SIDOPARKETTNumrerade platser på bottenvåningen.
Ankomst senast kl. 20.00.
 
SITTPLATS VID BORD (endast torsdagar)Onumrerade platser på bottenvåningen.
Ankomst senast kl. 20.00.
 
BALKONG NUMRERADNumrerade platser på balkongen.
Ankomst senast kl. 20.00
 
BILJETTALTERNATIV & TIDER MATINÉ
Rondo öppnar kl 13.00
 
MATPLATS inkl. 2-rättersmeny och kaffe.Matplats på bottenvåningen. Placering sker efter bokningsnummer.
Ankomst senast kl 13.00
 
BARPLATS NEDRE VÅN inkl. tapastallrik, kaffe och dessertBarplats på bottenvåningen. Placering sker efter bokningsnummer.
Ankomst senast kl 13.30
 
 
FRÄMRE PARKETT/SIDOPARKETTNumrerade platser på bottenvåningen. Ankomst senast kl. 14.00.
 
SITTPLATS VID BORDOnumrerade platser på bottenvåningen.
Ankomst senast kl. 14.00.
 
BALKONG NUMRERADNumrerade platser på balkongen.
Ankomst senast kl. 14.00
 
För mer info klicka här>>>
 
 

 

Lokal: RONDO

Rondo showkrog har genom åren etablerat sig som Göteborgs bästa showkrog. Med Sveriges hetaste artister på scenen, glitter, glamour och god mat ger vi dig en minnesvärd kväll i stjärnglansens tecken.

Artister som bjuder på både sig själva och storartade shower skapar en härlig stämning med både tempo och glada skratt. Och med god mat på tallriken och bubbel i glaset lovar vi dig en riktig helkväll

Datum / Tid

lördag, 25 november 2017 kl: 15:00

Plats

Göteborg, RONDO

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

425 - 995

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad