kl: 21:00

Robert Gustafsson Med Rolandz På Rondo

RONDODetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

ROLANDZ PÅ RONDO med Robert Gustafsson – en av våra främsta komiker och skådespelare – är tillbaka med krogshowen Rolandz på Rondo med premiär i september. Det blir festligt, folkligt och fuldans, så klart.
 
Roberts kult-band ROLANDZ från Melodifestivalen – tar oss med på en resa till folkparken med både fox, bugg och raggarrock samt skrålande allsång. Dessutom dyker flera av Roberts omåttligt populära gubbar upp och underhåller med färskt efterlängtat material. För vem kan undgå att älska Roland Järverup, den sympatiske värmlänningen som vi träffade för första gången i ”Torsk på Tallin”. Eller den fryntliga och eldiga Greger Hawkwind, brandchefen med sin kilt, sina pumps och sin pipa. Och bli inte förvånad om även ur-göteborgaren Wejron i Ottan, kliver fram med knuten näve och termos och uppmanar till kamp. Eller varför inte speedwaylegendaren Tony Rickardsson som inte alls är bitter utan gasar fram sina sanningar och får oss att kikna av skratt.
 
Presenteras av 2Entertain och Vicky Nöjesproduktion.
 
Längd: ca 90 minuter utan paus.
 
BILJETTALTERNATIV & TIDER FREDAG OCH LÖRDAG KVÄLL (gäller även premiären tors 27/9) 
Rondo öppnar kl 18.00 (17.45 för gäster med premiumpaket)
 
MATPLATS inkl. premiumpaket
Placering på bästa platserna. Mousserande vin och småplock vid ankomst. Trerättersmeny med dryckespaket. Garderob ingår. Gäster med premiumpaket är välkomna kl 17.45
 
MATPLATS inkl. 3-rättersmeny
Garderob ingår. Placering sker efter bokningsnummer.
Ankomst kl 18.00
 
BARPLATS NEDRE VÅN inkl. korvbricka. Garderob ingår. Placering sker efter bokningsnummer.
Ankomst kl 19.30.
 
FRÄMRE PARKETT-DANSBANA
Numrerad sittplats på bottenvåning, framför scen. Under andra delen av showen plockas stolarna undan och ytan omvandlas till dansbana, då man som gäst istället står upp (och dansar om man vill) framför scen. Ankomst kl 20.00.
 
SIDOPARKETT
Numrerad sittplats på bottenvåningen. Ankomst kl 20.00.
 
BALKONG NUMRERAD
Numrerad sittplats på balkongen. Ankomst kl 20.00.
 
BAKRE BALKONG ONUMRERAD
Onumrerad plats på balkongen. Ankomst kl 20.00.
 
BILJETTALTERNATIV & TIDER MATINÉ SAMT TORSDAG KVÄLL (ej premiären tors 27/9)
Rondo öppnar kl 13.00 (12.45 för gäster med premiumpaket) på lördag matiné. Rondo öppnar kl 18.00 torsdag kväll (17.45 för gäster med premiumpaket).
 
MATPLATS inkl. premiumpaket
Placering på bästa platserna. Mousserande vin och småplock vid ankomst. Tvårättersmeny med dryckespaket. Garderob ingår. Gäster med premiumpaket är välkomna kl 12.45 på lördag matiné och från kl 17.45 på torsdagar.
 
MATPLATS inkl. 2-rättersmeny och kaffe.
Garderob ingår. Placering sker efter bokningsnummer.
Ankomst kl 13.00 på lördag matiné och kl 18.00 på torsdagar.
 
BARPLATS NEDRE VÅN inkl. korvbricka Garderob ingår. Placering sker efter bokningsnummer.
Ankomst kl 13.30 på lördag matiné och kl 18.30 på torsdagar.
 
FRÄMRE PARKETT-DANSBANA
Numrerad sittplats på bottenvåning, framför scen. Under andra delen av showen plockas stolarna undan och ytan omvandlas till dansbana, då man som gäst istället står upp (och dansar om man vill) framför scen. Ankomst kl 14.00 på lördag matiné och 19.00 på torsdagar.
SIDOPARKETT
Numrerad sittplats på bottenvåningen. Ankomst kl 14.00 på lördag matiné och 19.00 på torsdagar.
 
BALKONG NUMRERAD
Numrerad sittplats på balkongen. Ankomst kl 14.00 på lördag matiné och 19.00 på torsdagar.
 
BAKRE BALKONG ONUMRERAD
Onumrerad plats på balkongen. Ankomst kl 14.00 på lördag matiné och 19.00 på torsdagar.
 
För mer info>>
 
 
 
 

Lokal: RONDO

Rondo showkrog har genom åren etablerat sig som Göteborgs bästa showkrog. Med Sveriges hetaste artister på scenen, glitter, glamour och god mat ger vi dig en minnesvärd kväll i stjärnglansens tecken.

Artister som bjuder på både sig själva och storartade shower skapar en härlig stämning med både tempo och glada skratt. Och med god mat på tallriken och bubbel i glaset lovar vi dig en riktig helkväll

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2018-11-09 21:00


Plats/Lokal:

Adress:

Göteborg, Örgrytevägen 5


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Ana Diaz Släpper Video Till
PRESS
25 apr
kl: 13:30

Ana Diaz Släpper Video Till "100"!

I fredags släppte Ana Diaz singeln 100, en smärtsam kärleksballad om när en relation tar slut. Låten berörde många och fick ett fint mottagande av såväl fans som kritiker.  Idag den 25 april släpps videon till 100 som är inspelad på en strand i Polen. Videon är regisserad och filmad av Guy Aslan. KOLLA HÄR: https://youtu.be/mf22ZIZO2ec Det är en låt som vill bli...

Bild på Chalmerselev Har Unikt Examensarbete Mitt I Nordstan 29 April
PRESS
25 apr
kl: 08:30

Chalmerselev Har Unikt Examensarbete Mitt I Nordstan 29 April

Hur kan man få en oas av lugn mitt i en handelsplats där det myllrar av ljud och människor? Det svaret får du som besöker Nordstan den 29 april. Upplev hur det känns att traska genom en pappersskog gjord av "up-cyclat" papper från Feet First!  Därefter sitter besökaren ner en stund och fyller i ett frågeformulär om sin känsla. Resultatet av känsloinformationen samlas sedan in...

Bild på Danskompaniet, Orkestern Och Kören Åker På Varsin Turné - Norrut, Söderut Och Österut
PRESS
24 apr
kl: 19:00

Danskompaniet, Orkestern Och Kören Åker På Varsin Turné - Norrut, Söderut Och Österut

GöteborgsOperan tar sin scenkonst ut i världen på fler sätt än vanligt den närmaste tiden. Det flitigt turnerande danskompaniet framträder i Spanien och Portugal. Göteborgs­Operans Orkester åker till Japan och GöteborgsOperans Kör medverkar i Opera Østfolds utomhusuppsättning av Verdis "Trubaduren". GöteborgsOperan finns till för att ge alla invånare i Västra Götalandsregionen...

Hitta oss på Facebook