Menu

Jill

Göteborg

RONDO
fredag, 17 oktober 2014 kl:18:30

Föreställningen startar kl 21.00 kvällstid:
Välj kl 18.30 om du önskar äta innan eller välj kl 21.00 om du endast önskar showbiljett. Se mer info om tider nedan.
OBS! På slutsålda föreställningar kan det finnas spridda och/eller skymda platser. För bokning av dessa, ring Lisebergs Nöjesbokning på 031-400 100.


JILL JOHNSON PÅ RONDO
Efter succén på Hamburger Börs är det dags för JILL att inta Rondos scen. Den 18 september är det premiär för Jills första krogshow i Göteborg.

Det är första gången den folkkära artisten sätter upp en helt egen show och hon utlovar en välljudande helkväll med musikaliska överraskningar, rivig rock, skön country och självklart en lång rad välkända hits.

Med samma kärlek till Nashvillecountry som Johnny Cash och Dolly Parton, paketerar Jill influenser från blues, pop, rock och schlager på ett, i Sverige helt unikt sätt. Hennes sound är omisskänneligt och att Jill, röstmässigt lätt kan konkurrera med de stora amerikanska världsstjärnorna gör att en showkväll tillsammans med Jill & hennes band, är något, ingen musikälskare vill missa.

Det är en storslagen, läcker och rockig show som överraskar musikaliskt, visuellt och innehållsmässigt. Jill är en genuin artist som spänner över många genrer. Hon är också en av våra mest spännande och begåvade artister. Det är en show som vill beröra och nå publiken med värme, humor och musik. Föreställningen är ca 1 tim och 30 min lång.

Showen startar kvällstid kl 21.00. Rondo öppnar kl 18.00. Matgäster skall vara på plats senast kl 18.30, övriga gäster kl 20.00. Showkrogen Rondo erbjuder utvalda välsmakande showmenyer som enkelt och snabbt bokas efter ni valt biljetter.

Matinéföreställningarna på lördagar startar kl 15.00. Rondo öppnar kl 13.00. Matgäster skall vara på plats kl. 13.30, övriga gäster kl 14.00.

OBS! Lördag 20/12 ingår inte meny i biljettpriset. 2-rättersmeny/dryckespaket köps till efter bokning av biljetter. Ingen á la carte serveras. Matgäster bör vara på plats kl 12:30.


Matinéföreställningarna på söndagar startar kl 16.00. Rondo öppnar kl 14.00. Matgäster skall vara på plats kl. 14.30, övriga gäster kl 15.00.
På matinéföreställningen ingår meny (Rondos högrevsburgare med tillbehör. Kaffegodis & kaffe) i biljettpriset när man har köpt en matplatsbiljett.

OBS! Söndag 23/11 startar föreställningen kl 18:00 då ingår inte meny i biljettpriset. 2-rättersmeny/dryckespaket köps till efter bokning av biljetter. Ingen á la carte serveras. Matgäster bör vara på plats kl 15:30

Lokal: RONDO

Rondo showkrog har genom åren etablerat sig som Göteborgs bästa showkrog. Med Sveriges hetaste artister på scenen, glitter, glamour och god mat ger vi dig en minnesvärd kväll i stjärnglansens tecken.

Artister som bjuder på både sig själva och storartade shower skapar en härlig stämning med både tempo och glada skratt. Och med god mat på tallriken och bubbel i glaset lovar vi dig en riktig helkväll

Datum / Tid

fredag, 17 oktober 2014 kl: 18:30

Plats

Göteborg, RONDO

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

545

Fotograf: Olof Händén
Fotograf: Olof Händén
Fotograf: Olof Händén
         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad