kl: 12:00

Säve Festivalen 2019

Säve FältetDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Passa på att köpa billigare biljetter redan nu!


Den 3:e Aug 2019 är det dags för den andra upplagan av Säve Festivalen. Det billigare och lokalt förankrade alternativet 2019, med GRYM live musik och underhållning rakt från hjärtat!


Säve festivalen blev helt klart höjdpunkten sommaren 2018 för många!
En familje festival med stort utbud av underhållning för hela familjen. Humana priser, ett trevligt bemötande och ALLA är välkomna! Det är vårt Statement i allfall.


Vad kommer att skilja sig från förra årets Festival?
Jo, vi kommer att ha 2 scener istället för 1 så att vi kan erbjuda ännu mera musik till våra besökare. Vi varvar Band på den stora Scenen med band på den lite mindre så det är hela tiden något som händer. Vi säkerställer en fantastisk upplevelse helt enkelt.
Typ av band? - Som ifjol så eftersträvar vi en blandning av gammalt och nytt men med absolut fokus på artisteri och framförande.


Årets artister är... SNOWSTORM M-Rock “Emrik Larsson” (Stonefunkers) Motvind (Göteborgs Rock från 1974!) (Lära för livet) (Sweden Rock 2017) Just Lizzy “Thin Lizzy” Tribute band (väletablerade med stora turne’er i bagaget) Lollo Gardtman + Band (En av Gbg’s absolut bästa Soulröster) Pirata (Gbg band) Vandor (Nytt Gbg melodiöst Hårdrocksband) Vision - a Tribute to ABBA Allgott & Villgott Live Minidisco Band


DAG/KVÄLLSINFO: Som tidigare är det för familjer mellan 12:00 och 15:30 och 18års gräns från 17:00! På dagen är såklart nu en tradition att vi får underhållning från Allgott & Villgott! Vi har Lotterier, Fiskdamm, Ansiktsmålning, Pysselhörna, Hoppborg, lite lättare tivoli och mycket annat men NYTT är att Vision - a tribute to ABBA kör ett LIVE set för alla dagsbesökare och att vi kommer ha ett tält med lite arkadspel och lite annat kul för de äldre barnen. Minidiscot i år blir framfört Live av ett popband så barnen också får uppleva festivalmusik.


Vi bokar nya grymma matleverantörer och kommer verkligen att utveckla det lokala ölet tillsammans med TVÅ FETA GRISAR tar vi ett steg till med fler smaker, ett eget festival ÖL och större utbud. Såklart finns det matalternativ såsom Glutenfritt, laktosfritt, vegetariskt och veganskt.


För er som vill campa så kan vi erbjuda övernattningsmöjligheter vid parkeringsfältet, för en extra 50-lapp (betalas vid parkeringen) så får ni sätta upp ett tält/campa. Ström finns men inte vatten!


Humana priser på allt vi erbjuder i försäljningsväg på området.
Fler tält och utställare! För alla er Bikers kan vi glatt berätta att 1903 Workshop kommer vara på plats i ett av tälten.


Enkelt att hitta till (15 minuter från Backaplan med Buss)
Parkering 40kr
Inhägnat och upplyst område
Ordningsvakter
Volontärer
Utställare/Försäljning
Toalet

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-08-03 12:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook